Vastuullisuus ja teot?

Jaa artikkeli
Julkaistu 30.9.2020 
Korona-kevät toi mukanaan arkeen joitain näkyviä muutoksia.

Viimeaikaiset koettelemukset vaikuttavat olevan ainakin toistaiseksi pysyvä osa yhteiskuntaamme sekä jokapäiväistä liiketoimintaa. Liialliselle pelolla ei saa silti antaa valtaa ja liiketoiminnan turvaamiseksi tulee löytää innovatiivisia ratkaisuja. Mutta kaikkia perinteitä ja tekemistä ei saa silti koronankaan vuoksi hylätä!

Safire päätti, että vastuullisuutta on suomalaisen tuotannon sekä kestävän kehityksen lisäksi myös osallistuminen vuoden 2020 messuille, turvallisuus, asiakkaat ja yhteistyökumppanit tietenkin huomioiden. 

Messuilla pääsi näkemään niin teitä asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita ja kuulemaan ajatuksianne keväästä sekä tulevasta. Eri messuilla, kuten FinnMETKO 2020:ssa, huomasimme, että tietenkin joissain tapahtumissa kävijämäärät olivat pienempiä verrattuna aikaisempiin vuosiin, mutta kuluttajat ovat edelleen valveutuneita ja siitä voimme olla vain kiitollisia! Teidän avulla alan toimijat pystyvät menemään vahvana eteenpäin ja korona ei pääse kaatamaan liiketoimia.

Kävijämäärät ovat toki olleet välillä pienempiä verrattuna aikaisempiin vuosiin, mutta korona ei ole kaatanut liiketoimintaa.

Todella virkistävää oli päästä toteamaan, että veneala päätti mennä yhtenä rintamana muun muassa Helsingin Uiva Venenäyttelyyn ja merkittäviä poisjääntejä ei juurikaan nähty. Tällaisella vastuullisella yhteen hiileen puhaltamisella koronan kaltaisista häiriötilanteista selvitään ja liiketoiminta ja muun muassa tuotanto voidaan säilyttää Suomessa. Kaikista tärkeintä on vaan jatkaa eteenpäin menemistä ja pyörittää parhaan kykynsä mukaan omaa liiketoimintaa.

Olimme suuntaamassa myös Venexpo– sekä METSTRADE-messuille, mutta valitettavasti ne jouduttiin tänä vuonna perumaan järjestäjän toimesta. Aiomme jatkossakin kantaa oman vastuumme valtiontaloudesta, pitäen turvallisuus tietenkin ensisijaisesti mielessä. Tulemme suuntaamaan kaikkiin tapahtumiin, joihin olemme suunnitelleet osallistuvamme.

Tavataan jälleen tulevilla messuilla! Toivotamme Teille lämmintä syksyä!

 
Scroll to top