Vastuullinen tuote kestää ajanhammasta

Jaa artikkeli
Julkaistu 18.6.2020 

Vastaamme tuli mielenkiintoinen Safire 3000D yksilö reilun parinkymmenen vuoden takaa. Kyseistä yksilöä on käytetty normaaliin tapaan nelihenkisen perheen matkaveneessä Saimaalla. Vene ja lämmitin on ollut käytössä jokaisena kesänä ja ensimmäinen huolto tuli vasta nyt ajankohtaiseksi.

Tavoitteenamme on ollut ja tulee olemaan vastaisuudessakin rakentaa tuotteita vastuullisesti siten, että ne palvelevat teitä kesät talvet mahdollisimman käyttäjäystävällisesti. Joskus voi tapahtua jotain, jonka vuoksi laitteita tulee huoltaa ja joka hetkellisesti katkaisee totutun tavan käyttää laitetta. Tällaiset tapahtumat eivät ole toivottuja kotona, mökillä tai merellä. 

Jotta tällaisilta tapauksilta vältytään, pyrimme palvelemaan teitä aktiivisesti myös neuvoilla ja vinkeillä, joka on ennakoivaa huoltoa parhaimmillaan! Usein laitteiden käyttövarmuus ja -ikä voivat kasvaa huomattavasti pienilläkin muutoksilla, joita ei itse ole tullut edes ajatelleeksi. 

Toivotamme kaikille lämmintä ja toimintavarmaa juhannusta! Sen pystyy ainakin Safiren lämmittimillä takaamaan monina tulevinakin vuosina (tänä vuonna lämpöä vaikuttaisi riittävän ilmankin Safirea).

 
 
 

Siirry Safiren etusivulle
https://www.safire.fi 

Scroll to top