Vaihtamalla paranee?

Jaa artikkeli
Julkaistu 3.8.2020 

Tällä kertaa yrittäjä itse alkoi pohtimaan, mikä Safiren lämmittimistä olisi itselle paras valinta ja mallistosta löytyikin omiin tarpeisiin soveltuva lämmitin. Lähtökohtaisesti Safire 2000B riittää lämmittämään n. 20m2 mökin (95mm hirsi ja 1/2 parvi) ja käyttö on ollut huoletonta niin talvella kuin kesällä. Kuitenkin yli -10 asteen pakkasella on tullut todettua, että teho ei vaan meinaa riittää!

Safire 3200B tullee olemaan kevät- ja syysaikaan ylimitoitettu, koska minimiteho on 200W korkeampi (kokonaistehon ollessa 900W), mutta nykyisen Start-Stop -toiminnon ansiosta, liika lämmittäminen pystytään estämään ja samalla säästämään polttoainetta. Tämä on samalla taloudellista sekä luontoa vähemmän rasittavaa. Haluamme lisäksi ajatella luontoa myös käyttämällä 100% jätteistä tehtyä Neste MY -biodieseliä, joka niin puhtauden, säilyvyyden sekä pakkasenkestävyyden osalta ovat meidän suosituksemme muillekin! 

Keväällä palataan aiheen pariin ja kerromme miten lämmitin on soveltunut mökille. Toivotamme mukavaa sekä lämmintä loppukesää kaikille!

 

Uusi 3200B vasemmalla ja 2000B oikealla

Scroll to top