Uudistuksia 2018

Jaa artikkeli

2000A kokee uudistuksen ja aloittaa uuden elämän mallina 2000B. Muutos tulee olemaan lähinna visuaalinen, sillä laitteen ulkonäkö muuttuu modernimmaksi, mukailemaan "isoveljiä". Leveys kasvaa marginaaliset 10 mm, muuten laite pysyy yhtä pienenä kuin ennenkin!

Venelämmittimistä 2100D korvattiiin 23Di:llä, tehoalue kasvoi entisestään, 3200D sekä 3600D muuttui 32Di ja 36Di:ksi, samalla 2600D tiputettiin mallistosta pois. 1600D:n kotelon materiaali muutettiin alumiiniksi, paino putosi noin kilon ja samalla lanseerattiin 1600D Mobile liikuteltava lämmitin. Keraamisesta cera22 liedestä tuttu Sirius-ohjaustaulu tuli myös venelämmittimien valikoimaan, ominaisuudet samat mitä perusohjaustaulussakin, mutta kahden numeron näyttö, josta saa termostaattia säädettyä asteina sekä mahdollisen vikakoodiin näyttö, Siriuksessa myös sisäänrakennettu termostaatti.

Lämmittimien ohjauselektroniikka on myös uudistettu täydellisesti. Projekti on ottanut aikaa, mutta uskomme että lopputulos on sitäkin parempi! Merkittävimmät uudistukset ovat: Gsm-ohjaus myös venelämmittimiin, gsm-raportti monipuolisempi ja selkeämpi, kaksinkertainen pintakäsittely, n. 10% suurempi puhallusteho venelämmittimissä aiemmalla virrankulutuksella sekä nopeutettu starttiprosessi.

Tuotteiden- sekä toiminnan kehittäminen on meillä nykyään jatkuva prosessi, kuluvan vuoden aikana saattaa tulla lisää uutisia, vaikka tarkoitus oli loppuvuosi ottaa happea!

Scroll to top