Safire on saanut Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin

Jaa artikkeli
Julkaistu 20.4.2020 
Sivustollamme on aina mukava kertoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme positiivisia uutisia ja pyrkiä luomaan vahva kuva siitä, että teemme paljon töitä muun muassa vastuullisuuden eteen. Meille vastuullisuutta on vahvasti myös se, että yrityksemme on kestävällä pohjalla ja turvaa tällä tavoin työpaikat.

Safire on saanut keväällä 2020 Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, taustatiedoista sekä asiallisesta maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatin myöntäminen perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Lisäksi Platina-merkin myöntämisen edellytyksinä on myös tiukemmat vaatimukset luottoluokituksen osalta ja luottoluokituksen on pitänyt olla tietyllä tasolla vähintään kolmena peräkkäisena vuotena.

Välillä tunnustukset luovat positiivista ilmapiiriä ja auttavat jaksamaan jatkossa. Olemme olleet viimeaikoina mukana myös #vastuullisuusteko-kampanjassa, jossa kannustetaan suosimaan suomalaista työtä ja auttamaan turvaamaan muun muassa työpaikat Suomessa. Teemme jatkossakin työtä hyvän talouden eteen ja pyrimme luomaan hyvää kuvaa vastuullisuudesta sekä suomalaisen työn arvostamisesta omalla työllä ja esimerkillä!
 
Scroll to top