Design From Finland

Safirelle myönnettiin Design From Finland -merkki

Jaa artikkeli
Yrityksemme Safire-tuotemerkillä varustetut tuotteet ovat saaneet 28.11.2019 oikeuden käyttää Design From Finland -merkkiä. Varsinkin näin ennen joulua tämä on erittäin toivottu ja iloinen uutinen. Safiren taival on taittunut upeasti vuonna 2019 ja kiitos siitä kuuluu kaikille Teille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!
 
Suomalaisen Työn Liitto: "Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa, yritys on investoinut suomalaiseen ammattimaiseen muotoiluun, saavuttanut muotoiluinvestoinnilla hyötyä tuotteen tai palvelun kilpailukyvylle, erottautumiselle sekä liiketoiminnalle. Tuotteen tai palvelun luomisessa käyttäjälähtöisyys on ollut keskiössä."
 
Yrityksemme tuotevalikoiman ja toiminnan kehittäminen on jatkuvaa ja kehittämisen keskiössä ovat aina lämmitinkäyttäjät itse. Tuotteemme tehdään tinkimättömästi käyttäjien tarpeet edellä ja kehityksen kärkiä ovat vastuullisuus, turvallisuus ja nautinto.
 
Kiitokset Suomalaisen Työn Liitolle ja Design From Finland -merkkitoimikunnalle. Safire saa nyt Avainlippu -merkin lisäksi kantaa ylpeästi myös Design From Finland -merkkiä!

Linkki Design From Finland -merkin omalle sivustolle:
https://suomalainentyo.fi/yrityksille/design-from-finland/

Avainsanat:

Scroll to top