Safire muuttanut uusiin tiloihin ja nimitysuutisia!

Jaa artikkeli
2.3.2020, kello 14.00
 
Safire on lämmittänyt ihmisiä jo 22 vuotta. Sen tuotantotilat ovat olleet tähän asti Turussa Pääskyvuoressa, jossa tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja kotimaisesti. Yrityksen kaikki tuotteet ovat myös komponenttien osalta lähes 100%:sti kotimaisia. Tästä myös osoituksena vuonna 2019 myönnetty Design From Finland -leima nykyisen Avainlipun lisäksi.
Kahden yrityksen toimitusjohtaja
Kari palvelee jatkossa asiakkaita niin Safiren kuin Kaarinan Trimetin riveissä.

 

Nyt osansa lämmöstä tulee  saamaan myös lietolaiset, sillä tuotantotilat sijaitsevat jatkossa Tuulissuontiellä Liedossa Kaarinan Trimet Oy:n tiloissa. Paikkana Lieto on kuitenkin kaikkea muuta kuin epämieluisa, sillä yrittäjä, Kari Rouvali itsekin asustaa Liedon alueella. Rouvali palvelee jatkossa asiakkaita niin Safiren kuin Trimetin riveissä.
 
Muun muassa Vene 20 Båt -messuilla Safiren-esittelypisteellä pääsi kuulemaan miten Safirella on paiskittu töitä, jotta paikka kehityksen aallonharjalla pystyttäisiin säilyttämään. Mennyt vuosi 2019 oli tapahtumarikas ja meno ei ole hidastunut vuonna 2020. Viimeisimpänä Mika Yli-Alho on nimitetty Safiren huoltopäälliköksi, jonka vastuualueena ovat huolto sekä tuotekehitys. Yli-Alho on yksi Safiren luottomiehistä, joka on toiminut yrityksen palveluksessa jo lokakuusta 2015 alkaen
 
Safirella tuotekehitys ja asiakaspalvelu toimivat aina lämmitinkäyttäjien ehdoilla. Vuosi 2019 osoitti jälleen, että aktiivinen työ asiakaskunnan parissa lämmittää veneiden ja mökkien lisäksi myös mielet ja sydämet. Safire haluaa jatkossakin pitää aktiivista yhteyttä asiakkaisiin ja on valmis ottamaan vastaan kaiken kehitykseen ja tuotteisiin liittyvän palautteen. 
 
Pitkän uran metalli- ja venealalla omaava Rouvali palvelee Safiren tiimin kanssa laajaa asiakaskuntaa jatkossakin Liedosta käsin. Rouvali pystyy vastaamaan myös venealan kasvaviin tarpeisiin esimerkiksi ohytlevytuotteiden tiimoilta Kaarinan Trimet Oy:n toimesta.
 
Safiren uusi osoite on Tuulissuontie 29, 21420 Lieto.
 
 
Mika Yli-Alho Safiren toimistolla.
Mika Yli-Alho, Safiren yksi luottomiehistä, on nimitetty huoltopäälliköksi.

Linkki Kaarinan Trimet Oy:n sivustolle:
https://www.kaarinantrimet.fi/

Scroll to top