Ekologisuus
Jaa artikkeli

Otetaan askelia kohti vähäpäästöistä maailmaa

ENERGIATEHOKKUUS –
VÄHÄPÄÄSTÖISYYS – TUOTTAJAVASTUU

Energiatehokkuus on helppo keino vähentää päästöjä

Energiatehokkuuden ei tarvitse tarkoittaa tinkimistä nautinnostasi vapaa-ajalla tai esimerkiksi kodin lämmityksessä. Safire-tuotteet on rakennettu alusta alkaen miettien energiatehokkuutta, jonka vuoksi kaikki säästö ja vähäpäästöisyys saavutetaan teknisin keinoin. Riittää, että käynnistät laitteen ja säädät haluamasi lämpötilan. Kaikki muu on mietitty valmiiksi sinun puolesta!

Energiadirektiivin mukainen testaus osoittaa Safire-lämmittimien erinomaisen hyötysuhteen!

Sataprosenttisesti uusiutuva Neste MY perustuu Nesteen kehittämään NEXBTL-teknologiaan, joka mahdollistaa lähes minkä tahansa kasviöljyn tai jäterasvan käytön dieselin valmistuksessa. 

Suomessa myytävä Neste MY valmistetaan yksinomaan jätteistä ja teollisuuden prosesseissa syntyvistä tähteistä. Osana kotimaista tuotantoa Neste käyttää kaiken Suomessa saatavilla olevan eläinrasvajätteen.

Neste My
Neste My palaa puhtaasti, mikä tarkoittaa kevyempiä lähipäästöjä.
Keskimäärin 90 % pienemmät kasvihuonekaasupäästöt
Ei vaadi investointeja — soveltuu kaikkiin Safire-lämmittimiin
100 % jätteistä ja tähteistä — huippuluokan suorituskykyä
Neste MY hintaero fossiiliseen dieseliin nähden pieni (vaihtelee asemittain)
Lähde:
NESTE MY
Vieraile Nesteen sivustolla ja tutustu lisää Neste My -polttoaineeseen

MITÄ ON TUOTTAJAVASTUU?

Suomen lainsäädännön mukaan tuottaja on vastuussa markkinoille saattamiensa laitteiden kierrätyksestä ja muusta jätehuollosta.

SELT ry huolehtii rekisteröityneiden tuottajien puolesta kierrätyksestä, tiedottamisesta, rekisteröinnistä ja muista lainsäädännön asettamista velvoitteista. SELT ry:n kautta tuottajavastuunsa hoitaa jo yli 650 sähkö- ja elektroniikkalaitetuottajaa.

Laki edellyttää, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajat huolehtivat tuotteistaan myös niiden elinkaaren loppupäässä.

Tuottajavastuulla tarkoitetaan tuottajan velvollisuutta huolehtia markkinoille saattamistaan tuotteista myös niiden elinkaaren loppupäässä eli mahdollisen uudelleenkäytön, kierrätyksen ja jätehuollon järjestämisestä.

Lähde:
ELKER
Vieraile Elker Oy:n sivustolla ja lue lisää tuottajavastuusta.
Scroll to top