Rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodelle 2021!

Jaa artikkeli
Julkaistu 23.12.2020 kello 15:00
Hyvää Joulua!

On ollut ilo selättää kanssanne vuoden 2020 asettamia haasteita sekä erikoisia, COVID19-epidemian aiheuttamia tilanteita. Te, asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä muut verkostomme jäsenet, olette mahdollistaneet että tästä vuodesta selvittiin ja liiketoimintaa voidaan kehittää ja ylläpitää jatkossakin! Olemme pyrkineet myös olemaan läsnä teidän arjessa ja pyrkineet palvelemaan Teitä parhaan kykymme mukaan läpi tämän erikoisen vuoden. 

Olemme parhaan kykymme mukaan edistäneet tänä vuonna yhtä asettamamme strategian kulmakiven, vastuullisuuden, toteuttamista ja osoittamista, että sanat pitää myös saada konkretiaksi. Vastuullisuuden lisäksi muita keihäänkärkiä ovat tänäkin vuonna olleet toiminnan jatkuva kehittäminen ja osallistuminen suomalaisen työn talkoisiin.

Tavoitteenamme on jatkossakin olla mukana vaikuttamassa, jotta suomalainen työ voi hyvin ja jotta työpaikat säilyvät ja niitä syntyy lisää. Tästäkin kiitos kuuluu teille! Teidän valintanne merkkaavat eniten ja edistävät tämän toteutumista!

Safire haluaa kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta, sekä toivottaa ilontäyteistä ja rauhallista joulunaikaa sekä menestystä tulevalle vuodelle 2021! 

Avainlippu_DFF
SUOMALAISEN TYÖN LIITTO
Suomalaisen Työn Puolesta
Viimeisimpänä Safire-tuotemerkille myönnettiin 28.11.2019 oikeus käyttää Design From Finland -merkkiä. Safire pyrkii toiminnallaan pitämään suomalaisen työn puolia.
Scroll to top