Suomalaista lämpöä, kohteesta riippumatta

Kotoa mökille

Lämpöä ehdoillasi

Safire mökkilämmittimet tuovat kodin mukavuuden mökillesi. Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia – Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määrä.

Safire 2000B on todella pienikokoinen päällepäin, se on korkeudeltaan hieman yli polven korkuinen ja kanttiinsa A4 arkin verran. Se ei vaadi isoja turvaetäisyyksiä ympärillensä. Vain harjan verran siivousta varten sivuille ja metrin verran ylöspäin, jotta lämpö pääsee virtaamaan vapaasti. Mikään kosketeltava pinta ei lämpene polttavan kuumaksi.

Käperry syysiltana lähimmäisesi kanssa viltin alle, makoile sohvalla elokuvia katsellen tai ota rento asento nojatuolissasi kirjaa selaten. Safire-tuotteet takaavat lämpimän tunnelman sinun omaan aikaasi, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, miten käytät oman kallisarvoisen vapaa-aikasi.

Ohjakset ovat sinulla.

Mökiltä veneelle

Maalta merelle

Veneillessä turvallisuus on kaiken A ja O. Sama pätee sekä veneen että veneilijän lämpimänä pysymiseen. Safire-tuoteperheen venelämmittimet takaavat vaivattoman ja turvallisen tavan luoda tunnelmaa sekä lämpöä veneilevän ihmisen vapaa-aikaan. Lämmittimen käyttö on yhtä vaivatonta, kuin ankkurin nostaminen.

Värjöttelyn sijaan veneily voi olla aidosti lämminveristä puuhaa. Lähde koko perheesi kanssa saaristoon viettämään aurinkoista viikonloppupäivää myös syksyllä ja anna Safire-venelämmittimen huolehtia lämpimästä tunnelmasta. Safiren venelämmittimet ovat niin pienikokoisia, että ainoastaan veneeseen tuleva lämpö on ainoa asia, joka muistuttaa sen olemassaolosta.

Esimerkiksi Safire 23Di lämmitin soveltuu 80%:n kaikista suomalaisista veneistä. Se ei tuoksu eikä pidä ääntä. Se on täydellinen kumppani venelijän merenkäyntiin. Se on suomalaista lämpöä sinun ehdoilla, sinun tarpeisiin.

Ankkurit ylös!

Veneeltä terassille

Suomen kesä ja lämmin grillikausi ovat valitettavan lyhyitä tosiasioita. Kukapa ei haluaisi jatkaa grilli- ja terassikauttaan pidempään, kuin pari hassua kuukautta? Safire tuo lämmityksen myös terassille. Huomaamattomasti ja turvallisesti.

Jatka terassikelejä syysiltoihin saakka ja nauti ajasta perheesi sekä ystäviesi kanssa lämpimissä kotioloissa.

Lämpimästä porealtaasta on mukava hypätä hetkeksi vilvoittelemaan ulkoilmaan, mutta vielä mukavampaa on palata viileästä takaisin lämpimälle terassille nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Safiren terassilämmitin on silmiltä piilossa ja lämpö hohkaa terassilattian alaosasta tasaisesti koko terassille lämmitysaukkojen kautta.

Kuten isäntäperheen tekemä ruoka ja hyvä seura, Safire ei jätä ketään kylmäksi.

Terassikäyttöön soveltuva Safire 36Di on pienikokoinen ja se asennetaan huomaamattomasti vaikkapa terassilauteiden alle. Lämpö jakautuu tasaisesti lattiaritilöiden kautta koko terassille. Käytännössä lämmittimen olemassaoloa ei huomaa muuta kuin lämpimästä tunnelmasta, säällä kuin säällä.

Muut käyttökohteet

Safire-tuoteperheen käyttö ei suinkaan rajoitu vain mökkeihin, veneisiin ja terasseihin. Ne sopivat myös ammattikäyttöön ja niitä on helppo kuljettaa.

Esimerkiksi barakit lämpiävät helposti Safire 23Di-lämmittimellä kätevästi ja nopeasti, juuri silloin kuin itse haluat.

Kari Rouvali & tiimi

Lämmitys sydäntä lähellä

Safire-lämmittimien taival on jo yli 20-vuotias. Taival alkoi vuodesta 1998 ja lähdin uudeksi viestikapulan pitäjäksi neljä vuotta sitten.

Meidän päätoimipisteemme sijaitsee Turussa, hieman keskustan sykkeestä etelään.

Juhlistimme juhlavuottamme vuonna 2018 aktiivisesti kiertäen messuja ja tapahtumia saaden positiivista palautetta koko asiakaskunnalta – niin uusilta kuin vanhoiltakin. Me olemme 100% suomalainen yritys, myös tuotannon tasolla.

Myös oma mökkini lämpenee luonnollisesti Safire-lämmittimellä.

Mika on yksi meidän luottomiehistämme. Mika hoitaa muun muassa huoltoja ja kasauksia, kuten kuvasta näkee. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja varmistamme, että he viihtyvät työn touhuissa ja pitävät omasta jaksamisestaan hyvää huolta.