Suomalaista lämpöä, kohteesta riippumatta

Kotoa mökille

Lämpöä ehdoillasi

Safire mökkilämmittimet tuovat kodin mukavuuden mökillesi. Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia – Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määrä.

Safire 2000B on todella pienikokoinen päällepäin, se on korkeudeltaan hieman yli polven korkuinen ja kanttiinsa A4 arkin verran. Se ei vaadi isoja turvaetäisyyksiä ympärillensä. Vain harjan verran siivousta varten sivuille ja metrin verran ylöspäin, jotta lämpö pääsee virtaamaan vapaasti. Mikään kosketeltava pinta ei lämpene polttavan kuumaksi.

Käperry syysiltana lähimmäisesi kanssa viltin alle, makoile sohvalla elokuvia katsellen tai ota rento asento nojatuolissasi kirjaa selaten. Safire-tuotteet takaavat lämpimän tunnelman sinun omaan aikaasi, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, miten käytät oman kallisarvoisen vapaa-aikasi.

Ohjakset ovat sinulla.

Mökiltä veneelle

Maalta merelle

Veneillessä turvallisuus on kaiken A ja O. Sama pätee sekä veneen että veneilijän lämpimänä pysymiseen. Safire-tuoteperheen venelämmittimet takaavat vaivattoman ja turvallisen tavan luoda tunnelmaa sekä lämpöä veneilevän ihmisen vapaa-aikaan. Lämmittimen käyttö on yhtä vaivatonta, kuin ankkurin nostaminen.

Värjöttelyn sijaan veneily voi olla aidosti lämminveristä puuhaa. Lähde koko perheesi kanssa saaristoon viettämään aurinkoista viikonloppupäivää myös syksyllä ja anna Safire-venelämmittimen huolehtia lämpimästä tunnelmasta. Safiren venelämmittimet ovat niin pienikokoisia, että ainoastaan veneeseen tuleva lämpö on ainoa asia, joka muistuttaa sen olemassaolosta.

Esimerkiksi Safire 23Di lämmitin soveltuu 80%:n kaikista suomalaisista veneistä. Se ei tuoksu eikä pidä ääntä. Se on täydellinen kumppani venelijän merenkäyntiin. Se on suomalaista lämpöä sinun ehdoilla, sinun tarpeisiin.

Ankkurit ylös!

Veneeltä terassille

Suomen kesä ja lämmin grillikausi ovat valitettavan lyhyitä tosiasioita. Kukapa ei haluaisi jatkaa grilli- ja terassikauttaan pidempään, kuin pari hassua kuukautta? Safire tuo lämmityksen myös terassille. Huomaamattomasti ja turvallisesti.

Jatka terassikelejä syysiltoihin saakka ja nauti ajasta perheesi sekä ystäviesi kanssa lämpimissä kotioloissa.

Lämpimästä porealtaasta on mukava hypätä hetkeksi vilvoittelemaan ulkoilmaan, mutta vielä mukavampaa on palata viileästä takaisin lämpimälle terassille nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Safiren terassilämmitin on silmiltä piilossa ja lämpö hohkaa terassilattian alaosasta tasaisesti koko terassille lämmityssuuttimien kautta.

Kuten isäntäperheen tekemä ruoka ja hyvä seura, Safire ei jätä ketään kylmäksi.

Terassikäyttöön soveltuva Safire 39Di on pienikokoinen ja se asennetaan huomaamattomasti vaikkapa terassilauteiden alle. Lämpö jakautuu tasaisesti lattiaritilöiden kautta koko terassille. Käytännössä lämmittimen olemassaoloa ei huomaa muuta kuin lämpimästä tunnelmasta, säällä kuin säällä.

Muut käyttökohteet

Safire-tuoteperheen käyttö ei suinkaan rajoitu vain mökkeihin, veneisiin ja terasseihin. Ne sopivat myös ammattikäyttöön ja niitä on helppo kuljettaa.

Esimerkiksi parakit lämpiävät helposti Safire 23Di-lämmittimellä kätevästi ja nopeasti, juuri silloin kuin itse haluat.

Tai vaikkapa arktisiin olosuhteisiin tarkoitetut Aurora Hutit. Safire lämmittää sinua siellä, missä ikinä oletkaan.

Me haluamme, että sinä voit nauttia omasta vapaa-ajastasi juuri haluamallasi tavalla, vietitpä sitä millaisissa olosuhteissa tahansa.

Asiakaskokemukset

Janne K., veneilijä

”Hankin Safire 2100-lämmittimen 8-metriseen Finnmar veneeseeni. Lämmittimen 10 litran säiliöllä veneilen lähes koko veneilykauden, joka omalla kohdallani on touko-marraskuu. Tuona aikana tulee käytyä joko yksin kalastamassa tai yhdessä perheen kanssa kierrellen saaristoa. Kylmä ei ole tullut kertaakaan! Lämmitin jakaa lämpöä tasaisesti koko veneeseen ja jopa veneen takaosaan ulos saakka, josta usein kalastelen.

Suosittelen lämpimästi kaikille veneilijöille, jotka haluavat huolettoman ja huoltovapaan lämmittimen veneeseensä.”

Veli J., aktiivinen mökkeilijä

”Hankin ensimmäisen Safire-lämmittimeni mökille yli 10 vuotta sitten. Malliksi valikoitui 3200. Lämmittimen ansiosta mökkeilykausi on pidentynyt usealla kuukaudella ja halutessani voisin mökkeillä vaikka vuoden ympäri. Kovilla, yli 25-asteen pakkasillakin mökin lämpötila pysyy tasaisena ja miellyttävänä, eikä kylmä pääse sisään. Keskikulutus kevyemmillä keleillä on noin 1,5 litraa ja kovilla talvipakkasilla neljästä viiteen litraa päivässä. Vastaavasti kotona autotalli lämpenee Safiren uudemmalla 3800-mallin lämmittimellä, joka niin ikään pitää lämmön tasaisena koko 60 neliön tallissa.

Jos haluat pidentää mökkeilykauttasi huomattavasti ja saada lisäarvoa sekä vaivattomuutta sekä koti- että mökkeilyoloihin, suosittelen Safire-lämmitintä lämpimästi – kirjaimellisesti!”

Kari Rouvali & tiimi

Lämmitys sydäntä lähellä

Safire-lämmittimien taival on jo yli 20-vuotias. Taival alkoi vuodesta 1998 ja lähdin uudeksi viestikapulan pitäjäksi lokakuussa 2014 alkaen.

Meidän päätoimipisteemme sijaitsee Liedossa, Kaarinan Trimet Oy:n tiloissa.

Juhlistimme juhlavuottamme vuonna 2018 aktiivisesti kiertäen messuja ja tapahtumia saaden positiivista palautetta koko asiakaskunnalta – niin uusilta kuin vanhoiltakin. Me olemme 100% suomalainen yritys, myös tuotannon tasolla.

Myös oma mökkini lämpenee luonnollisesti Safire-lämmittimellä.

Mika on yksi meidän luottomiehistämme. Mika vastaa muun muassa huolloista ja tuotekehityksestä. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja varmistamme, että he viihtyvät työn touhuissa ja pitävät omasta jaksamisestaan hyvää huolta.