Lämpöä riittää!

Jaa artikkeli
Julkaistu 22.4.2020 
Uusissa tehtaan tiloissa on pyritty järjestelmällisyyteen ja työn tehostamiseen.
Safire muutti Pääskyvuoresta uusiin tiloihin Lietoon Tuulissuontielle, jossa operatiivinen toiminta on nyt saatu täysin pyörähtämään käyntiin. Tehtaan tarkempi osoite on Tuulissuontie 29, ja olemme samassa rakennuksessa, jossa sijaitsee myös Kaarinan Trimet Oy. Alueella on tällä hetkellä jonkin verran tietöitä ja muita parannustoimenpiteitä käynnissä, mutta pääsääntöisesti perille on helppo löytää. 
 
Kösidesi
Korona-ajan hengen mukaisesti, luotettujen työkalujen rinnalla kulutetaan runsaasti myös käsidesiä
Huoltopäällikkömme Mika on tehnyt erinomaista jälkeä työntehostamisen parissa ja työskentelyyn on saatu nyt paljon piirteitä tehdasmaisesta toiminnasta kaikkine yksityiskohtineen. Sen lisäksi että kevät on saapunut lämmittämään ja vene- ja mökkikausi on taas alkamassa, mieltä lämmittää myös se, kun jokainen työväline on järjestelmällisesti saatavissa ja hyllyt tarvikkeineen on suunniteltu palvelemaan sujuvaa ja tehokasta työskentelyä.
 
Näin korona-epidemian aikana yritys kuten Safire voi vaan tehdä kaikkensa sen eteen, jotta valmistelut muun muassa tulevaa vene- ja mökkikautta varten ovat kirkkaana mielessä ja jotta toiminnan taso säilytetään entisellään. Moni asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneista tulee normaalisti kevään ja kesän aikana vastaan erilaisilla messuilla, mutta nyt tällaiset tapahtumat ovat olleet hieman kysymysmerkki. Palvelemme asiakkaitamme kuitenkin entiseen tapaan, ja meihin saa aina tarvittaessa  yhteyden!

Lisäksi olemme pyrkineet ottamaan aktiivisesti osaa erilaisiin kampanjoihin ja viestimään omalta osaltamme, että pyrimme olemaan aktiivinen toimija ja haluamme olla mukana nostamassa suomalaisen työn arvostusta. Sen lisäksi että itse pyrimme aktiiviseen viestintään, haluamme aina korostaa sitä, että meidänkin suuntaan kaikki viestintä ja palaute on tervetullutta. Safire pyrkii aktiivisesti kehittämään omaa toimintaa ja toimintamme kehittämiseen liittyvät toimenpiteet on aina aloitettu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden palautteen ja kehitysideoiden pohjalta. Toivomme tätä jatkossakin ja teemme kaikkemme senkin eteen, jotta säilytämme luottamuksen Teidän suuntaan!

Jatketaan yhdessä kesän odottelua ja pidetään itsemme lämpimänä! Safirelta voi kysyä siihen liittyen tarvittaessa neuvoa!

Safiren uusi osoite on Tuulissuontie 29, 21420 Lieto.
 
 
Mika Yli-Alho Safiren toimistolla.
Mika Yli-Alho, Safiren yksi luottomiehistä, on nimitetty huoltopäälliköksi. Kuva edellisistä tehtaan tiloista vuodelta 2019.

Linkki Kaarinan Trimet Oy:n sivustolle:
https://www.kaarinantrimet.fi/

Scroll to top