Annetaan hyvän kiertää!

Jaa artikkeli
Julkaistu 4.12.2020 

video


Suomalaisen Työn Liitto järjestää jo kuudetta kertaa Osta työtä Suomeen -päivän ja teemapäivä on omiaan osoittamaan suomalaisen työn tärkeyttä ja miten kuluttajien valinnoilla on valtava vaikutus. Miten valitsemalla Safiren saadaan hyvä kiertämään?

Safire on kuluneen vuoden pyrkinyt osoittamaan vastuullisuuttaan valinnoillaan ja aktiivisella tekemisen meiningillä. Olemme kuitenkin erittäin ylpeitä myös siitä, että meille on suotu mahdollisuus tukea suomalaista yhdistys- ja seuratoimintaa. 

Vaikkakin Suomen talouskasvu on hidastunut ja sitä kautta työllisten määrä painuu myös alaspäin, te ja me pystymme valinnoillamme vauhdittamaan sitä takaisin noususuuntaan. Korona-aika on osoittanut, että suomalaista työtä arvostetaan, työ halutaan pitää Suomessa ja mekin olemme useaan otteeseen siitä teitä kiittäneet. Ja kiittää ei voi vieläkään liikaa!

Tutkimalla suomalaista yhdistysrekisteriä, sieltä voi löytää jopa 14000 erilaista liikunta- ja urheiluseuraa. Suomalaisia nuoria ja vanhempiakin liikuttavat seurat ovat maallemme elintärkeitä ja monella asiakkaallamma ja lukijallamma saattaakin hyvin olla omakohtaisia positiivisia kokemuksia tällaisista seuroista.

Korona-aika on osoittautunut monelle seuralle todella raastavaksi, sillä niin sanotulle non-profit organisaatiolle tukiverkostot ovat saattaneet osoittautua erittäin monimutkaisiksi tai jopa olemattomiksi. Kaikesta huolimatta, seuroilla- ja yhdistyksillä on kuitenkin mahdolliset palkat maksettavana ja kulut juoksemassa. Seuratoiminnan kärsiessä, saattaa mahdollisesti eriarvoisuus ja syrjäytyminen lisääntyä, sillä monelle seuratoiminta on ensiarvoisen tärkeää!

Safire on tehnyt päätöksen tukea mahdollisimman laaja-alaisesti erilaista liikunta- ja seuratoimintaa. Tämä mahdollistetaan hyvin pitkälti teidän fiksuilla valinnoilla, sillä työn pysyessä Suomessa ja Safiren saadessa jatkossakin tehdä työtä taloutemme eteen, pyrimme kaikin tavoin osallistumaan vastuulliseen toimintaan ja auttamaan myös muita!

Tällä hetkellä esimerkkeinä tukemistamme ja sponsoroimistamme seuroista ovat jääkiekon Liigassa vaikuttavat TPSKalPa, SaiPa sekä nuorissa TPS U18 SM. Ringetten SM-sarjassa tuemme seuraa nimeltä LL-89 Say Cheese, TPS Salibandyn saralla D/E tyttöjä ja lentopallon osalta olemme tukeneet Mestaruusliigassa pelaavaa Raision Loimua.

Osta työtä Suomeen -päivään voi osallistua ostamalla kotimaista, haastamalla ystävätkin mukaan ja osallistumalla sosiaalisessa mediassa keskusteluihin (käyttämällä esimerkiksi #ostatyötäsuomeen -tunnistetta). Me lisäksi haastamme mahdollisuuksien mukaan tänä tärkeänä teemapäivänä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme muistamaan seuroja ja yhdistyksiä ja ajattelemaan asiaa myös siltä kantilta, että tukemalla yritystä kuten Safire, saadaan hyvä kiertämään! 

Lisäksi seuratoimintaan ja sen tukemiseen voi perehtyä suoraan itsekin, sillä antamisen lisäksi se tarjoaa paljon takaisin antajalle, mutta myös muun muassa nuorisollemme!

 
Scroll to top